Sobelvin
1970

Zoeken

Sobelvin en Culligan

Sobelvin is ook het Officieel Agentschap en Verdeler van het water Culligan voor de provincies Luik en Luxemburg.

Het water van Culligan is geselectioneerd dankzij de constante kwaliteit, de heerlijke smaak en de perfecte eigenschappen van de samenstelling.

Het water komt uit België, is aan strenge controles onderhevig en wordt direct aan de bron gebotteld. Culligan wordt alom gewaardeerd voor het hoog gehalte aan calcium en magnesium, alsook voor het laag gehalte aan zout en nitraat. Dankzij de zachtheid en het natuurlijk evenwicht heeft Culligan een frisse, lichte en neutrale smaak.

Bron van besparing en hygiëne

U hoeft geen bergen water in anderhalve-literflessen meer te verplaatsen. Dankzij de handige volumes (van 12 of 18,9 liter), is het Culligan water de aangewezen verfrissing in wachtzalen, ateliers, openbare gelegenheden, hotels, scholen, vergaderzalen, enz.

Het volstaat om even te bellen naar onze besteldienst en wij zorgen voor een snelle levering.

Vanaf 6 bidons van 18,9 liter verzorgen wij gratis de levering. De levering, plaatsing en onderhoud worden uitgevoerd door een speciaal aan Culligan toegewijd team. Dit team onderhoudt regelmatig uw Culligan waterfontijn zodat deze altijd een voorbeeld van hygiëne is.

Koud, warm of spuitwater ? U kiest wat u wilt. Elke dorst wordt gelest dankzij een breed gamma van kwaliteitsproducten die u in combinatie met uw waterfontijn kunt gebruiken: warme chocolade, koffie, thee, cappuccino, soep.

Commerciële dienst

Sobelvin helpt u snel. U beschikt over een eigen contactpersoon die u graag van dienst is voor prijsoffertes, technische zaken en leveringen.

Contactpersoon


04.366.66.66
culligan@sobelvin.be

Voor bestellingen en vragen voor interventie in de provincies Luik en Luxemburg.

Via ons secretariaat
04.366.66.66
info@sobelvin.be

Nieuws

Geen actueel nieuws

Agenda

Geen actueel nieuws