Sobelvin
1970

Zoeken

Relatiegeschenken

De eindejaarsfeesten zijn vaak het moment om dank uit te spreken. Elk bedrijf heeft er belang bij om haar goede banden met relaties te onderhouden, of het nu gaat om klanten, leveranciers, medewerkers of simpelweg om vrienden.

relatiegeschenkenSinds jaar en dag heeftSobelvin een ruime ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Er is voor ieder wat wils dankzij een breed gamma aan kadoverpakkingen van wijn, sterke drank en manden met lekkernijen (foie gras, terrines, ingemaakt vlees, chocolade, enz.) in verschillende prijsklasses.

De relatiegeschenken worden door ons eigen team samengesteld en ingepakt. Ze kunnen overal ter wereld geleverd worden: in België maar ook elders dankzij onze samenwerking met één van de grootste acteurs in logistieke diensten.

Indien u het wenst kunt u aan uw geschenken een persoonlijke noot geven. Informatie over het product, een visitekaartje, een bedankwoordje of marketing gadgets kunnen wij in elke verpakking bijsluiten.

Elk jaar vertrouwen honderden bedrijven de organisatie van hun relatiegeschenken aan ons toe. U ook? Aarzelt u niet om contact op te nemen voor een offerte op maat.

Contact opnemen